dijous, 14 d’agost de 2014

DIA 28: voltant pel Mekong


Al final hem superat sortosament la digestió del buffet. Així que ens hem llevat per anar a fer l'excursió que teniem contractada per avui. (Cal recordar que per Laos no és gaire segur anar sol pel bosc, ja no per les feres (que també), sinó per l'abundància de mines antipersona i artefactes explosius).

Ens ha acompanyat en Woo, el nostre sherpa particular. Per començar hem fet un trekking de 2 hores pels arrossars. Un recorregut de gran bellesa. Estava tot enfangat, cosa que li ha donat més encant.

Després hem agafat un kayak i hem recorregut durant una estona el riu Mekong, fins arribar a la cova dels 4000 budes. Un cova a petar de budes on només s'hi pot arribar pel riu.

A la tornada hem anat a fer un bany en elefant. Hem pujat en un, ens han donat una volta i ens hem remullat amb ell al Mekong. Ha estat una experiència genial, tot i la por que feia anar sobre aquella bèstia. Això si, ens hem begut mig riu...

Per si de cas encara teniem set, ens han portat a la vil.la del whisky a fer un tastet ràpid de whisky macerat amb cobra i escorpí. Típica parada souvenir.

Per rematar la jornada hem agafat un bus en direcció Vang Vieng, la propera i penúltima parada a Laos.

1 comentari:

  1. Vaja bèstia té que se impresionan pujar a sobre i dominar la

    ResponElimina